ImageEn for Delphi and C++ Builder ImageEn for Delphi and C++ Builder
ImageEn Forum
Profile    Join    Active Topics    Forum FAQ    Search this forumSearch
 All Forums
 ImageEn Library for Delphi, C++ and .Net
 ImageEn and IEvolution Support Forum
 Bug with ImageEnMView and hidpi screens

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Size 
UserName:
Password:
Mode 
Format  BoldItalicizedUnderline Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailBrowse for an image to attach to your post Browse for a zip to attach to your post Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message 

 

Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Black Eye [B)]
Frown [:(] Shocked [:0] Angry [:(!] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
petripiirainen Posted - Apr 08 2021 : 05:32:30
There seems to be a bug with ImageEnMView and hidpi screens.

If gridwidth is set to 0 (only one line and horizontal scrolling) and then you add multiple thumbnails to ImageEnMView. This works correctly with 100% display scaling but if scaling is like 150% thumbnails are broken. If I set gridwidth = 10000 thumbnails are drawn correctly, but mousewheel doesn't work.

This problem started with Imageen v.9.3.1

3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
xequte Posted - Apr 10 2021 : 16:14:14
Thank you for confirming the fix. V10.0 will be ready in about a week.

Nigel
Xequte Software
www.imageen.com
petripiirainen Posted - Apr 09 2021 : 08:37:23
Emailed :)
xequte Posted - Apr 08 2021 : 15:59:21
Hi

Can you email me for an update. We have fixed this issue for the upcoming release, and I would like you to test it.

Nigel
Xequte Software
www.imageen.com