ImageEn for Delphi and C++ Builder ImageEn for Delphi and C++ Builder
ImageEn Forum
Profile    Join    Active Topics    Forum FAQ    Search this forumSearch
 All Forums
 ImageEn Library for Delphi, C++ and .Net
 ImageEn and IEvolution Support Forum
 IELayerMView and BiDiMode

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Size 
UserName:
Password:
Mode 
Format  BoldItalicizedUnderline Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailBrowse for an image to attach to your post Browse for a zip to attach to your post Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message 

 

Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Black Eye [B)]
Frown [:(] Shocked [:0] Angry [:(!] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
klausdoege Posted - Nov 24 2019 : 05:46:01
Hello, if I set (in IeLayerenMView) Gridwidth = 2 and BDiMode = bdRighttoLeft,
no layers will be displayed when switching layers.
When i moving the layer, they are displayed again.
The error only happens with selection.
See example.

Original:


After change Select:


After Move:


Option IELayerMView:


Klaus
www.klausdoege.de
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
xequte Posted - Nov 28 2019 : 08:37:51
Hi Klaus

I'm out of the office until mid December, so will need to investigate after that.



Nigel
Xequte Software
www.imageen.com
klausdoege Posted - Nov 28 2019 : 03:45:27
Oh sorry,
a problem is still there.
If you select another layer in IELayerMView1,
only a white field will be displayed.
Only when you edit a property is updated again.
See pictures.

After load, all is OK:


After select in IELayerMView1



Klaus
www.klausdoege.de
klausdoege Posted - Nov 27 2019 : 14:08:32
Hi Nigel,
now with v8.7.6 it works fine.

Klaus
www.klausdoege.de
xequte Posted - Nov 26 2019 : 16:57:53
Hi Klaus

Can you email me your exact demo source and steps to take to reproduce this?

Nigel
Xequte Software
www.imageen.com
klausdoege Posted - Nov 25 2019 : 03:30:13
Hi Nigel,
I use Delphi XE5 32bit.
The settings are the same as you.
I have inserted the following, then it works with the update of Display.

procedure Tfmain.ImageEnView1LayerNotifyEx(Sender: TObject; layer: Integer; event: TIELayerEvent);
begin
......
......
-> if event = ielSelected then IELayerMView1.Repaint;
end;
But when i select in IELayerMView1 then same times is not work ?
By select, display only white Layericons.

But I think that should already be present in the original select routine. I hope this helps you to find the problem.

Klaus
www.klausdoege.de
xequte Posted - Nov 24 2019 : 21:53:31
Hi Klaus

I tried to reproduce this in the All Layers demo (as you are using here).

I set the properties to:

IELayerMView1.Style := iemsFlat;
IELayerMView1.Gridwidth := 2;
IELayerMView1.BiDiMode := bdRighttoLeft;

I loaded a background layer, then added a shape, image and polyline layer. It worked as expected.

I'm using Delphi 10.3 and ImageEn 8.7.6.

Is there more information you can give me to reproduce this?




Nigel
Xequte Software
www.imageen.com