ImageEn for Delphi and C++ Builder ImageEn for Delphi and C++ Builder
ImageEn Forum
Profile    Join    Active Topics    Forum FAQ    Search this forumSearch
Forum membership is Free!  Click Join to sign-up
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ImageEn Library for Delphi, C++ and .Net
 ImageEn and IEvolution Support Forum
 8.0.1.00.1707 not loading in W10 1909
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

LTC

Canada
2 Posts

Posted - Nov 28 2019 :  09:56:01  Show Profile  Reply
I am current using Delphi 7 with window 10 and ImageEn version 8.
Everything ran perfectly as of 2 days ago.

My system was updated to 1909, since than ImageEn keep crashing Delphi 7.
Delphi 7 will not loaded with ImageEn registered.

If I unregistered ImageEn, D7 loads OK.

Any idea why this is happening?

Update:

we just found out program compiled in window 10 1803, with Delphi 7, ImageEn 8 will not run in window 10 1909. The same program will run perfectly in 1803.


Ken

xequte

4888 Posts

Posted - Nov 28 2019 :  22:07:28  Show Profile  Reply
Hi Ken

I have not had any other reports of issues at this point.

Do any of the ImageEn demos crash when you recompile. What is the code that is crashing?

Does the 8.7.6 update still crash?

Nigel
Xequte Software
www.imageen.com
Go to Top of Page

LTC

Canada
2 Posts

Posted - Nov 29 2019 :  11:14:41  Show Profile  Reply
Nigel,

I just get the download link from your this morning, and I will try to install in a clean install of window 10 1909 and D7.... Hopefully, I can really determine what is the problem

Thanks for quick reply.

ken
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: